Naxos Adventure Rally 2018

Naxos Adventure Rally 2018

Εκατό αναβάτες απ’ ολόκληρο τον κόσμο, δίνουν ραντεβού στο Νησιωτικό Rally της χρονιάς.

naxos adventure rally

Η Νάξος έχει τεράστια μοτοσυκλετιστική παράδοση κι ως το μεγαλύτερο και πιο πράσινο νησί των Κυκλάδων, προσφέρει και τις περισσότερες ευκαιρίες για ένα Rally, ακριβώς όπως το Naxos Adventure Rally που πέρσι έκλεψε την παράσταση: Με καλεσμένο Adam Riemann και την παρθενική εμφάνιση του νέου KTM 1090 Adventure R προκάλεσε αίσθηση με τις εικόνες και το κλίμα που μετέφερε. Την περσινή επιτυχία τους ευχόμαστε φέτος να ακολουθήσει και η νέα διοργάνωση του Rally στις 20 έως 23 Απριλίου. Η συμμετοχή είναι ανοικτή για όλους.

Δελτίο Τύπου Naxos Adventure Rally 2018

Εκατό αναβάτες απ’ ολόκληρο τον κόσμο, δίνουν ραντεβού στο Νησιωτικό Rally μοτοσυκλέτας της χρονιάς. Το Naxos Adventure Rally 2018!

Οι λάτρεις της μοτοσυκλέτας θα «οργώσουν» το Νησί σε 400 χιλιόμετρα, Street και Off-Road διαδρομών – πρόκληση!

Guest Riders Adam Riemann – Γιούρκας Σεϊταρίδης και Βασιλης Ορφανός!

Βίντεο: ο Adam Riemann οδηγεί στη Νάξο

Μια μοναδική περιπέτεια σε δυο τροχούς, στα βουνά και τις ακτές της Νάξου, όπου η θέα και το τοπίο κόβουν την ανάσα! Η περιήγηση στις ιστορικές διαδρομές, τα γραφικά χωριά και τα σημαντικότερα μνημεία του τόπου, δίνει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να ανακαλύψουν τη φυσική ομορφιά και τον πολιτισμό του μεγαλύτερου Νησιού των Κυκλάδων.

Το τρίπτυχο, που αποτελεί τον σκοπό της διοργάνωσης είναι η ανάδειξη της τουριστικής αξίας της Νάξου, η προβολή της ιστορίας και της πολιτιστικής κληρονομιάς του Νησιού και η προσέλκυση εναλλακτικών μορφών τουρισμού.

Naxos Adventure Rally 2018

Το Naxos Adventure Rally 2018 πατάει γκάζι από 20 έως 23 Απριλίου, με σημείο εκκίνησης το βραβευμένο Barozzi Restaurant & Cocktail Bar στο λιμάνι της Χώρας.

Το Naxos Adventure Rally 2018, τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Ζήστε και εσείς την περιπέτεια σε δυο τροχούς, στα μοναδικά τοπία της Νάξου.

Δηλώστε συμμετοχή στο www.naxosadventurerally.com

Διοργάνωση: Aliberti Projects.
Επικεφαλής Οργανωτικής Επιτροπής: Αλιμπέρτης Ευθύμιος +30 6930899009
Naxos Adventure Rally 2018Naxos Adventure Rally 2018

Share This

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *